Beauty R Us

Pedicuremotoren
Ga naar Easybreeze

Easybreeze
(nattechniek)

Deze fantastische betaalbare motor met krachtig deelbaar handstuk met een externe sprayleiding. Deze pedicuremotor met spray is goed te gebruiken in de salon maar ook ambulant.

Meer informatie en specificaties
Ga naar Aquatronic

Aquatronic
(nattechniek)

Nattechniek motor met interne spray in het handstuk en een lichtgewicht compact pododent handstuk wat over 40.000 rpm haalt. Het reservoir is makkelijk bij te vullen.

Meer informatie en specificaties
Ga naar Orthofex ortho-spray

Orthofex ortho-spray
(nattechniek)

Motor met fijne traploos af te regelen verneveling en toerental. Is door uitneembaar reservoir aan de voorkant van de machine gemakkelijk bij te vullen. Het handstuk heeft een professioneel klemsysteem waardoor alle frezen ten alle tijden goed vast blijven zitten.

Meer informatie en specificaties
Ga naar ortofex micro air

Orthofex micro-air
(droogtechniek)

Pedicure motor die ook nog eens ambulant makkelijk mee te nemen is. De orthofex droogtechniek pedicure motor. Deze compacte krachtige motor is onverwoestbaar.

Meer informatie en specificaties
Ga naar onderhoud

Pedicuremotor
onderhoud/reparatie

Het onderhouden van uw pedicuremotor is letterlijk van levensbelang voor iedere pedicurepraktijk. Het is daarom belangrijk om tijdig uw pedicuremotor te laten onderhouden voordat een dure reparatie noodzakelijk is.

Ga naar onderhoud en reparatie
Ga naar de webshop

Webshop

In onze webshop kunt u al onze producten eenvoudig en veilig bestellen. Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd en in de meeste gevallen heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.
Ga naar de webshop

Pedicuremotor, pedicuremotoren kopen

Pedicure motoren zijn er in verschillende soorten en maten, In onze showroom in Leerdam hebben wij voor u een diversiteit aan pedicure motoren. Voor ieder wat wils en waar het vooral om gaat welke pedicuremotor past bij mijn salon? Het handstuk en de micromotor zijn de onderdelen die het meest en intersiefst gebruikt worden. Vandaar ook dat daar de belangrijkste keuze ligt bij aanschaf van uw pedicuremotor.

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang u of een praktijk aan huis heeft of dat u uw klanten aan huis komt behandelen. Wilt u droog- of met een nattechiek motor gaan werken? Dit zijn allemaal dingen die van belang zijn bij het aanschaffen van een pedicuremotor.

Welke pedicuremotor past bij u?

Laat onze adviseur u helpen met deze keuze. Indien u een afspraak maakt kunnen wij u direct tijd voor u nemen. Hieronder kunt u alvast wat informatie vinden over welke pedicuremotor bij u past.

Neem nu bijvoorbeeld een droogtechniek pedicure motor die ook nog eens ambulant makkelijk mee te nemen is. Dan kom je al snel uit bij de Orthofex droogtechniek pedicure motor. Deze compacte krachtige motor is onverwoestbaar en kan met gemak 6 klanten per dag aan.

Bent u op zoek naar een pedicuremotor met spray die goed te gebruiken is in de salon maar die ook ambulant gebruikt kan worden indien nodig, dan is wellicht de EasyBreeze iets voor u. Een goede en betaalbare nattechniek pedicuremotor. Deze fantastische motor heeft een krachtig deelbaar handstuk met een externe sprayleiding en is geschikt voor 5 tot 6 klanten per dag.

Heeft u liever interne spray in het handstuk met een lichtgewicht compact pododent handstuk wat over 40.000 rpm beschikt dan is de Aquatronic junior maxi wellicht de beste optie. Het reservoir is makkelijk bij te vullen. Deze aquatronic kunt u inzetten in een praktijk met 6 tot 8 klanten per dag.

Wanneer u een salon heeft met meer dan 8 klanten per dag en u moet kunnen vertrouwen op uw pedicuremotor dan is de Aquatronic junior maxi met dental handstuk uw beste vriend. Het dental handstuk is deelbaar waardoor je deze zelf gemakkelijk kunt onderhouden met de bijbehorende olie spray. Ook uit te breiden met de speciaal ontwikkelde omnicut en indien gewenst met een hoekhandstuk zodat u kunt werken op 300.000 rpm.

Service en onderhoud van uw pedicuremotor in Leerdam

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de service en onderhoudsbeurten van uw pedicuremotoren. Op onze professionele serviceafdeling dragen wij zorg voor alle reparaties en onderhoud van uw pedicuremotor.

Voor reparaties, onderhoud of service kunt u mailen naar service@beautyrus.nl of bel +31 345 239 009.

Download onze prijslijstInschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven
van onze aanbiedingen?
Noteer dan hieronder uw
emailadres en u ontvangt
vanzelf onze nieuwsbrief.


winkelpand
Beauty ‘R Us
Industrieweg 7, 4143 HP Leerdam
T +31 345 239 009
E info@beautyrus.nl
Openingstijden winkel
Maandag t/m Vrijdag
9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag Gesloten

Webshop:
24/7 365 dagen


Webshop
www.beautyruswebshop.nl

Algemene voorwaarden    |    Privacybeleid    |    Retourbeleid    |    Stel een vraag
RMK reclame en advies bureau eindhovenItInMotion webdesign en techniek eindhoven