Beauty R Us

Behandelstoelen
Massagebanken

Massagebanken

Voor een professionel is een goede massagebank onmisbaar. Wij bieden u een zeer breed assortiment massagebanken in diverse prijsklassen.

Meer informatie en specificaties
Behandelstoelen vast beendeel

Behandelstoelen
vast beendeel

Een behandelstoel met vast beendeel is breed inzetbaar. Ook in deze categorie bieden wij weer een zeer breed assortiment.
Meer informatie en specificaties
Behandelstoelen gescheiden beendeel

Behandelstoelen
gescheiden beendeel

Een behandelstoel met gescheiden beendeel maakt het makkelijker een behandeling per voet te geven. Mooi design en zeer comfortabel zodat uw klant zich kan ontspannen tijdens de behandeling.
Meer informatie en specificaties

De juiste pedicurestoel of behandelstoel kopen in Leerdam?

Indien u op zoek bent naar een nieuwe behandelstoel in Leerdam, bent u van harte welkom in onze showroom. U zoekt naar een pedicurestoel, een massagestoel of een behandelstoel en u zoekt deze in Leerdam en omgeving? Dan zult u zeker slagen bij Beauty r Us. Wij leveren altijd uw behandelstoel tegen de beste prijzen

Waarom een goede behandelstoel kopen in Leerdam?

Het is beter als u een behandelstoel wilt kopen om dit bij een bedrijf te doen wat bij u in de buurt zit. Voor een goede werkhouding maar zeker ook voor de juiste behandelstoel voor uw klanten, is het nodig dat u de tijd neemt en zelf plaats neemt in uw nieuwe werkstoel, ponyzit of dat u plaatsneemt op de pedicurestoel, massagestoel of schoonheidsbehandelstoel waar straks uw klant tijdens de behandeling plaats in zal nemen.

Beauty ‘r us biedt een scala aan keuzes in zowel pony-zit uitvoeringen waarbij we deze zowel met als zonder rugleuning leveren, maar ook behandelstoelen in verschillende prijsklassen en kwaliteitsniveaus. Denk hierbij aan behandelstoelen zonder motor, of juist een behandelstoel met vijf motoren, die ieder afzonderlijk kunnen worden ingesteld voor de optimale behandelpositie. Natuurlijk zijn er ook behandel stoelen met drie motoren, of wilt u juist weer een behandel stoel met vier motoren.
Daarnaast beschikken we over een goedkope lijn behandelstoelen die bijvoorbeeld handbediend worden. In onze showroom bieden wij ook een zeer uitgebreide keuze in pedicurestoelen aan die elektrisch bediend worden, deze pedicure stoelen staan overzichtelijk bijeen opgesteld zodat u een goed vergelijk kunt maken om zo uit te vinden met een mvan onze adviseurs wat voor u de beste keuze is.

Behandelstoelen voor schoonheidsspecialiste

Voor de schoonheidsspecialiste hebben wij speciale behandelstoelen in het assortiment. Behandelstoelen met een vast beendeel zijn voor schoonheidsbehandelingen ideaal. U heeft keuze uit diverse stoelen in uiteenlopende prijs klasse. Ongeacht uw budget u heeft altijd keuze.
Ook voor de startende pedicure of schoonheidspecialist die misschien net van school komt, heeft Beauty ‘R Us voordelige mogelijkheden. Want juist deze starters hebben net even dat extra advies nodig en misschien wel een extra stukje voordeel.


Heeft u een vraag of zoekopdracht op het gebied van stoelen mail dan gerust even met info@beautyrus.nl! Hij neemt graag de tijd voor u!
Voor reparaties, onderhoud of service kunt u mailen naar service@beautyrus.nl of bel +31 345 239 009.

Download onze prijslijstInschrijven voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven
van onze aanbiedingen?
Noteer dan hieronder uw
emailadres en u ontvangt
vanzelf onze nieuwsbrief.


winkelpand
Beauty ‘R Us
Industrieweg 7, 4143 HP Leerdam
T +31 345 239 009
E info@beautyrus.nl
Openingstijden winkel
Maandag t/m Vrijdag
9:30 tot 17:00 uur
Zaterdag Gesloten

Webshop:
24/7 365 dagen


Webshop
www.beautyruswebshop.nl

Algemene voorwaarden    |    Privacybeleid    |    Retourbeleid    |    Stel een vraag
RMK reclame en advies bureau eindhovenItInMotion webdesign en techniek eindhoven